www.heerlijkebroodjes.be                  

 03/776.62.25

+32(0)3 776 62 25   

   info@bedadeblock.be

                            Zon- en maandag gesloten, steeds bereikbaar voor brandstof!!!

Dinsdag  tem donderdag: 6h30u tot 14h00

Vrijdag: 6h30 tot 17h00

Zaterdag: 8u tot 14h00

Alles rond tanks

Wij zijn erkend tanktechnicus en kunnen derhalve uw onder- of bovengrondse tank keuren, onderhouden of eventueel door een nieuwe vervangen.

We zijn ook erkend om tanks te reinigen en te neutraliseren, en leveren daarbij vanzelfsprekend ook de bijhorende wettelijke attesten af.

Hoe vaak uw tank laten keuren ?

Het is een wettelijke verplichting uw stookolietank regelmatig te laten keuren. Na (goed)keuring ontvangt u een attest, dat afhankelijk van de grootte van de tank, 2 tot 5 jaar geldig is. Voor particulieren is de inhoud meestal niet groter dan 5.000l, en dan is het attest 5 jaar geldig. Bij grotere tanks is dat bv. 2 jaar. 

We peilen het watergehalte, meten het potentiaalverschil tussen uw ondergrondse tank en onze kopersulfaatreferentiesonde (dit geeft een beeld van de toestand waarin het metaal zich bevindt), en doen een dichtheidstest op de tank en de leidingen. Bij een bevredigend resultaat wordt terplaatse een conformiteitsattest opgemaakt en aan u overhandigd.

Waarom uw tank laten onderhouden ?

Een stookolietank heeft verschillende onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage en die kunnen kapotgaan of verroesten. Een onderhoud is dan ook geen overbodige luxe. 

Wanneer uw tank vervangen ?

Wanneer uw tank echt oud en verroest is, is het nodig deze te vervangen door een nieuwe tank. In dat geval zorgen wij ook voor het overpompen van de nog aanwezige stookolie en het meenemen van de oude tank. 

Een nieuwe gasolietank plaatsen

Schakelt u over van een andere brandstof op stookolie of heeft u een nieuwbouw, dan heeft u een nieuwe tank nodig. Wij verzorgen de hele installatie, en een nieuwe tank wordt geleverd met conformiteitsattest. 

Een oude tank neutraliseren

U heeft uw tank niet meer nodig ? U kunt deze dan laten weghalen door ons, of neutraliseren. Dat houdt in dat wij hem volledig legen en vervolgens opvullen met een inerte stof zoals zand of schuim.

Waarom kiezen voor Beda De Block ?

Kwalitatieve service

We laten nooit iemand in de kou staan, er blijft geen enkele vraag onbeantwoord. Er is altijd wel een oplossing.

 

Sterke prijs

Bij ons geniet u van high-end producten, geleverd aan de beste prijs. Met een uitstekende service en de glimlach gebracht. Van fairtrade gesproken!

 

Teamspirit

Het hele team werkt mee om het vaandel hoog te houden. Een tevreden klant is onze grootste voldoening.

 

Vraag een offerte