www.heerlijkebroodjes.be                  

 03/776.62.25

+32(0)3 776 62 25   

   info@bedadeblock.be

                            Zon- en maandag gesloten, steeds bereikbaar voor brandstof!!!

Dinsdag  tem donderdag: 6h30u tot 14h00

Vrijdag: 6h30 tot 17h00

Zaterdag: 8u tot 14h00

Total Pellets Premium

U kan bij ons ook de pellets van Total verkrijgen, de Premium Pellets. We leveren aan huis met de vrachtwagen in de Wase regio én regio Hulst, en kunnen de palletten bij u transporteren over een verharde oprit. Transport is gratis vanaf aankoop van twee palletten!

Waarom kiezen om te verwarmen met Total Pellets Premium?

De pellets ‘TOTAL Pellets Premium’ zijn afkomstig van onze Belgische bossen en beantwoorden aan de strengste sectorale normen. Daarom waarborgen ze u een propere en milieuvriendelijke verbranding en een optimaal rendement.

Wie opteert voor TOTAL Pellets Premium om zich te verwarmen, maakt absoluut de juiste keuze. Deze houtgranulaten bieden inderdaad verschillende troeven.

De pellets van TOTAL, milieuvriendelijke, Belgische granulaten

De pellets die TOTAL België verkoopt, worden geproduceerd in ons eigen land op basis van reststoffen van naaldbomen, zoals houtzaagsel en houtkrullen die voortkomen uit de verbouwing van duurzaam beheerde bossen. Al dat hout is PEFC-gecertificeerd. De pellets bevatten geen enkel chemisch bindmiddel noch schors, wat borg staat voor de kwaliteit van de verbranding en de nefaste invloed van de productie ervan op het milieu sterk beperkt.

De TOTAL Pellets Premium zijn dus 100 % natuurlijk: ze zorgen voor uw verwarmingsinstallatie en tegelijk ook voor het milieu. En omdat ze afkomstig zijn van onze regio’s, wordt de voetafdruk in het kader van het transport en de levering aan huis tot het minimum beperkt.

De TOTAL pellets vormen ook een 100% hernieuwbare verwarmingsbrandstof. De nieuw aangeplante bomen compenseren de CO2 die in de atmosfeer terechtkomt tijdens de verbranding van de houtgranulaten.

De pellets ‘TOTAL Pellets Premium’, de zekerheid van een hoge prestatie

De pellets van TOTAL zijn DINplus en ENplus gecertificeerd, waardoor ze beantwoorden aan de hoogste productiecriteria op de markt en ze zelfs overtreffen.

Die normen waarborgen een maximaal rendement van de pellets en certificeren dat de kwaliteit ervan in stand wordt gehouden tijdens de hele productie- en bevoorradingsketen. In het kader daarvan worden de TOTAL Pellets Premium regelmatig onderworpen aan nauwgezette controles.

Dankzij de zeer hoge mechanische weerstand, zijn onze pellets schokbestendiger. De afmetingen ervan – 6 mm diameter en 3 cm lang – zijn ideaal, of ze nu worden gebruikt in een pelletkachel of in een verwarmingsketel die werkt op houtgranulaten.

Ze vertonen bovendien een gering vochtgehalte en een lage fijne fractie, waardoor de pellets langer meegaan, beter verbranden en dus een hoger rendement opleveren. De verbranding ervan produceert ook weinig as, waardoor uw toestel minder snel vuil wordt. Dit betekent dat de pellets:

  • helpen uw dagelijkse verbruik naar beneden te halen;
  • u een grotere autonomie bezorgen;
  • beter en op lange termijn zorg dragen voor uw installatie.

 

EIGENSCHAPPEN VAN DE PELLETS

VEREISTEN VAN DE DINplus CERTIFICERING

VEREISTEN VAN DE ENplus CERTIFICERING

TOTAL Pellets Premium

Calorische onderwaarde (NCV)

≥ 4,6kWh/kg

≥ 4,6kWh/kg

≥ 4,8kWh/kg

Vochtigheidsgraad

≤ 10 %

≤ 10 %

< 8 %

Aspercentage

≤ 0,7%

≤ 0,7%

< 0,5%

Fijne fractie

≤ 0,5 %

≤ 0,5 %

≤ 0,5%

Additief

< 2 %

< 2 %

≤ 1 % = 100 % natuurlijk

Volumieke massa

≥ 600kg/m3

≥ 600kg ≥ MVA ≥ 750

≥ 630kg/m3

Mechanische weerstand

≥ 97,5 %

≥ 98 %

≥ 98 %

Heeft u nog vragen over verwarmen met pellets?

Wilt u graag meer informatie, de actuele prijs of wenst u Total Pellets Premium te bestellen ? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! Wij staan klaar om u verder te helpen.

Vraag een offerte online
Contacteer ons via ons formulier

Waarom kiezen voor Beda De Block ?

Kwalitatieve service

We laten nooit iemand in de kou staan, er blijft geen enkele vraag onbeantwoord. Er is altijd wel een oplossing.

 

Sterke prijs

Bij ons geniet u van high-end producten, geleverd aan de beste prijs. Met een uitstekende service en de glimlach gebracht. Van fairtrade gesproken!

 

Teamspirit

Het hele team werkt mee om het vaandel hoog te houden. Een tevreden klant is onze grootste voldoening.

 

Vraag een offerte