www.heerlijkebroodjes.be                  

 03/776.62.25

+32(0)3 776 62 25   

   info@bedadeblock.be

                            Zon- en maandag gesloten, steeds bereikbaar voor brandstof!!!

Dinsdag  tem donderdag: 6h30u tot 14h00

Vrijdag: 6h30 tot 17h00

Zaterdag: 8u tot 14h00

HVO, Hydrotreated Vegetable Oil. Blauwe Diesel heet nu Ssynfuel. De brandstof van de toekomst!

Als maatschappelijk verantwoord pionier (én uniek in België!) bieden we nu ook HVO aan:

HVO staat voor Hydrotreated Vegetable Oil en werd eerst Blauwe Diesel genoemd, omwille van de blauwe kleur die dit geweldige product aanvankelijk had. Sinds begin 2020 onderging het echter een naams- en kleurwijziging. Momenteel wordt deze circulaire brandstof in België gecommercialiseerd onder de naam Ssynfuel, en is het kleurloos, zo blank als water.  Het is een 100% biologische (synthetische) diesel. Ssynfuel wordt geproduceerd uit herwinbare en duurzame grondstoffen, zoals plantaardige afvaloliën en -vetten. Deze oliën hebben eerst een voedseldoel gediend, waardoor het geen "food or fuel"-dilemma veroorzaakt. Ssynfuel is dan ook een volledig circulaire brandstof. Verder is Ssynfuel ook 100% biologisch afbreekbaar, in tegenstelling tot fossiele diesel.

Ssynfuel is hoogwaardiger dan gewone diesel, beter voor het milieu én beter voor uw motor. Het is een drop-in product, u hoeft aan uw motoren of installaties niks te wijzigen. Het kan ook in gelijk welke verhouding worden gemengd met traditionele dieselbrandstof. Eenvoudig tanken en klaar. Het is een EN15940-genormeerde brandstof.

We beschikken zowel over Ssynfuel voor gebruik op de openbare weg in motorvoertuigen, als over de rood gekleurde versie voor gebruik in stationaire motoren, landbouwgebruik of verwarming. 

De reductiecijfers die worden bereikt door het gebruiken van Ssynfuel:

89% lagere CO²-uitstoot,

24% minder koolmonoxide (CO),

30% minder onverbande koolwaterstoffen (HC),

33% minder fijnstof (PM),

9% minder stikstofoxiden (NOx) en

100% minder zwaveldioxide (SO²)!

Met Ssynfuel rijdt u CO² neutraal. Wat uit de uitlaat komt, is in een eerder stadium aan het milieu onttrokken. U voegt dus geen extra CO² toe aan de koolstofketen door het rijden op Ssynfuel. Tijdens de productie en het transport komt wel CO² vrij. Over de hele keten (Well-to-Wheel) reduceert  Ssynfuel B100 89% CO² ten opzichte van fossiele diesel (bron: emmissiefactoren.nl). 

Het volledige proces van deze duurzame dieselbrandstof, van de productie tot aan de aflevering in de tank, wordt opgevolgd door het ISCC-EU. Er vindt jaarlijks een audit plaats. Daarnaast bewaakt het ISCC-EU ook de uitgangspunten die van belang zijn voor MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Elke levering is voorzien van een ISCC-EU certificaat, waarmee u als ondernemer bij uw klant of opdrachtgever kan aantonen hoeveel CO² u werkelijk heeft gereduceerd in kilogram.

Samen met Beda- De Block en Ssynfuel onderweg naar een koolstofluwe toekomst!

Bel of mail gerust voor meer info.

Waarom kiezen voor Beda De Block ?

Kwalitatieve service

We laten nooit iemand in de kou staan, er blijft geen enkele vraag onbeantwoord. Er is altijd wel een oplossing.

 

Sterke prijs

Bij ons geniet u van high-end producten, geleverd aan de beste prijs. Met een uitstekende service en de glimlach gebracht. Van fairtrade gesproken!

 

Teamspirit

Het hele team werkt mee om het vaandel hoog te houden. Een tevreden klant is onze grootste voldoening.

 

Vraag een offerte