www.heerlijkebroodjes.be                  

 03/776.62.25  of  03/775.83.70

+32(0)3 776 62 25   

    info@bedadeblock.be

                                                         -Zondag gesloten-            

Maa - vrij: 8h00 tot 17h00

Zat: 8u tot 14h00

Broodjes en winkelpunt: gesloten van 15/07 tem 5/08. 

!! WE BLIJVEN STEEDS BEREIKBAAR VOOR BESTELLING VAN BRANDSTOF VIA TELEFOON OF EMAIL!!

HVO, Hydrotreated Vegetable Oil. TotalHvo 100. De brandstof van de toekomst!

Als maatschappelijk verantwoord pionier bieden we reeds sinds 2018 ook HVO100 aan:

HVO staat voor Hydrotreated Vegetable Oil en werd eerst Blauwe Diesel genoemd, omwille van de blauwe kleur die dit geweldige product aanvankelijk had. Sinds begin 2020 onderging het echter een naams- en kleurwijziging. Momenteel wordt deze circulaire brandstof in België gecommercialiseerd onder de naam TotalHvo100, en is het kleurloos, zo blank als water.  Het is een 100% synthetische diesel. TotalHvo100 wordt geproduceerd uit herwinbare en duurzame grondstoffen, zoals plantaardige afvaloliën en -vetten. Deze oliën hebben eerst een voedseldoel gediend, waardoor het geen "food or fuel"-dilemma veroorzaakt. Totalhvo100 is dan ook een volledig circulaire brandstof. Verder is TotalHvo100 ook 100% biologisch afbreekbaar, in tegenstelling tot fossiele diesel.

Totalhvo100 is hoogwaardiger dan gewone diesel, beter voor het milieu én beter voor uw motor. Het is een drop-in product, u hoeft aan uw motoren of installaties niks te wijzigen. Het kan ook in gelijk welke verhouding worden gemengd met traditionele dieselbrandstof. Eenvoudig tanken en klaar. Het is een EN15940-genormeerde brandstof.

We beschikken zowel over TotalHvo100 voor gebruik op de openbare weg in motorvoertuigen, als over de rood gekleurde versie voor gebruik in stationaire motoren, landbouwgebruik of verwarming. 

De reductiecijfers die worden bereikt door het gebruiken van TotalHvo100:

90% lagere CO²-uitstoot,

24% minder koolmonoxide (CO),

30% minder onverbande koolwaterstoffen (HC),

33% minder fijnstof (PM),

9% minder stikstofoxiden (NOx) en

100% minder zwaveldioxide (SO²)!

Met TotalHvo100 rijdt u CO² neutraal. Wat uit de uitlaat komt, is in een eerder stadium aan het milieu onttrokken. U voegt dus geen extra CO² toe aan de koolstofketen door het rijden op TotalHvo100. Tijdens de productie en het transport komt wel CO² vrij. Over de hele keten (Well-to-Wheel) reduceert  TotalHvo100, 90% CO² ten opzichte van fossiele diesel. 

Het volledige proces van deze duurzame dieselbrandstof, van de productie tot aan de aflevering in de tank, wordt opgevolgd door het ISCC-EU. Er vindt jaarlijks een audit plaats. Daarnaast bewaakt het ISCC-EU ook de uitgangspunten die van belang zijn voor MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Elke levering is voorzien van een ISCC-EU certificaat, waarmee u als ondernemer bij uw klant of opdrachtgever kan aantonen hoeveel CO² u werkelijk heeft gereduceerd in kilogram.

Samen met Beda- De Block en TotalHvo100 onderweg naar een koolstofluwe toekomst! 

Bel of mail gerust voor meer info: info@bedadeblock.be of 03/776 62 25.

Klik hier voor een kort filmpje:  info hvo100

Waarom kiezen voor Beda De Block ?

Kwalitatieve service

We laten nooit iemand in de kou staan, er blijft geen enkele vraag onbeantwoord. Er is altijd wel een oplossing.

 

Sterke prijs

Bij ons geniet u van high-end producten, geleverd aan de beste prijs. Met een uitstekende service en de glimlach gebracht. Van fairtrade gesproken!

 

Teamspirit

Op 1-09-2022 was de overname van Brandstoffen Bettens uit Beveren-Waas een feit. Ondertussen kunnen we spreken van een geslaagde operatie, niet in het minst tengevolge van de teamspirit die beide bedrijven typeert! Op die manier kunnen de klanten blijven rekenen op de topservice die ze gewend zijn.

 

Vraag een offerte